Post by fialutaswhoinsaf on Mar 12, 2022 1:13:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Plants vs Zombies™ 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Plants vs Zombies™ 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa bodov hack ▞▞▞
▞▞▞ Plants vs Zombies™ 2 2022 version ▞▞▞
Príliš veľa závad tieto 2 týždne. Aréna zatvorená. Penny persuit Dr.Zomboss tiež násilne uzavrel. V poslednej dobe veľa havaruje. Láskavo pomôžte. Vďaka
Ball Blast Arcade qyhh
skvela
Nejde spustiť -_-
Samotná hra je super. Ale stále mi padá. Po kole sa zapne a nejde zapnúť každý...A to ani nehovorím o tom, že ju dokážem zapnúť na 10x. Vie mi niekto poradiť? Je to dosť frustrujúce...nechcem ju odinštalovať ale poriadne zadrtiť :-)
Prosím, pridajte nastavenia kvality grafiky, ktoré mám také oneskorené
Super hra ale dlho sa aj nutna
Kedysi som túto hru miloval, ale pomaly za posledných pár mesiacov sa stáva čoraz nestabilnejšou. Prihlasujem sa každý deň, ale niekedy hra zamrzne a musím ísť von a znova sa prihlásiť. To mi potom nedáva môj denný bonus v kalendároch! Už mám dosť
No dobre ale veľa to hľadá to je mínus
Trochu P2W, ale celkovo skvelá hra!
Moja hra je teraz ešte viac zabugovaná a to už je skoro rok. Musím reštartovať hru aspoň 3-5 krát, aby som ju mohol hrať, pretože pri spustení náhodne zamrzne.
Len žere vela priestoru
Jeto taká aj zlá aj dobrá hra ale ok
Skvelé, ale P2W
Skvelá hra, ale keby ste nemuseli kupovať toľko rastlín, bolo by to lepšie
Pil vs zomrel
Nefunguje, nejde stiahnut, pomozte mi prosim
Aplikáciu nemožno hrať stále padá. Minútu alebo dve po otvorení hry sa automaticky ukončí a musím ju znova načítať.
Arena hra zakaždým spadne
Plants vs Zombies™ 2 ง่ายๆ dir
Plants vs Zombies™ 2 Įprastos temos dudn
플랜츠 vs. 좀비 2 캐주얼 게임 fly
Najlepšia hra
dobre. ale môže existovať ešte jeden svet, ako je mediviálny svet alebo podzemný svet (toto je návrh).
Táto hra sa mi páči, je to naozaj dobrá hra, ale dôvod, prečo som jej dal 4 hviezdičky, je ten, že som sa stretol s chybami, prvá chyba, na ktorú som narazil, je, keď som otvoril aplikáciu s Wi-Fi, načítala sa a ona pravdepodobne dosiahlo 70 % - 85 % Načítané, ale načítanie sa zastavilo, čakal som niekoľko minút, ale nikdy to nepokračovalo. Jediný spôsob, ako môžem túto chybu dočasne opraviť, je otvoriť aplikáciu bez Wi-Fi a po načítaní otvorte moju Wi-Fi. Druhá chyba, na ktorú som narazil, je, keď sa zastavila aj aktualizácia údajov, opravte prosím
12 lvl sa nedá prejst
Dobre, ohodnotil som to jednou hviezdičkou kvôli množstvu reklám, ale potom som si uvedomil, že stačí zapnúť režim v lietadle, ale okrem toho je hra úžasná
Plné reklám, veľmi otravné a drahé
Skutočne závadný Vždy, keď telefón stmavne, ani resetovanie obrazovky nefunguje, kým sa minútu nato neobjaví chybový kód. Nestojí to za to. Užite si aplikáciu, ale reklama po každej úrovni, ktorá vás núti pozerať celú vec, je trochu únavná. V súčasnosti reklamy Royal Match spôsobujú zlyhanie aplikácie, čo je skutočne nepríjemné.
LOOOOOOOTTTTTTSSSSSS REKLÁM!!!!!!Nevadí mi pozerať reklamy, ale to množstvo reklám na vynútenie je také otravné, že si hru nemôžem užiť
Kedysi som túto hru miloval ... Ale prečo??? Prečo som nezískal všetky kľúče, ako sa používa na ... Chce to všetku zábavu s používaním rôznych druhov rastlín na rôznych úrovniach
플랜츠 vs. 좀비 2 캐주얼 게임 xka
Mohli by ste pridať tigrovú trávu do pvz gw2 ako hrateľnú postavu
Začal som to hrať, keď som sa izoloval, a najprv som si myslel, že je to zábava, ale teraz vidím, že sa objavujú chyby. Ich bezplatný adventný kalendár blokuje v určité dni, takže si nemôžete uplatniť posledné ocenenia. Reklamy po večnom boji. Je to škoda, pretože to môže byť zábava, ale skutočnosť, že vám to zámerne bráni využívať výhody „zadarmo“, len odrádza. Typická EA.
Už sa mi to nedá vôbec spustiť...
Hral som pokojne, ale je tu nová reklama s názvom ''zlato a škriatkovia'' a vždy, keď z nej uniknem, zamrzne mi hra, prosím odstráňte reklamy