Post by fialutaswhoinsaf on Mar 12, 2022 1:10:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Warcaby ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Warcaby IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod oszukiwać zwiększa złoto ▞▞▞
▞▞▞ Warcaby 2022 version ▞▞▞
Super polecam
To nie jest dobra gra, bo na początku jest łatwa, ale w końcu tak trudno ją pokonać
Jak dotąd świetna gra. Świetna grafika i szybkie ładowanie od zakrętu do zakrętu. Poziom trudny był trochę łatwiejszy niż się spodziewałem lub moje umiejętności mogły się poprawić. Czekam, aby zobaczyć, co ma w zanadrzu poziom zaawansowany! Powodzenia gracze!
To dobra gra, naprawdę lubię w nią grać, z wyjątkiem tego, że nie możesz zdecydować się na ruch z innym graczem, kiedy możesz zabić innym.
Dobra gra.
Nienawidzę tej gry, w ogóle nie mogę wykonywać własnych ruchów, powie mi, że muszę poruszać się w tę lub drugą stronę i nie mogę odmówić, muszę się poruszać, a kiedy to zrobię, dostanę jeden punkt, ale daje to drugiej drużynie Dwa punkty, które zalecam, aby zainstalować tę grę. Osoba, która stworzyła tę grę, napraw ją.
Ty, jeśli masz możliwość wzięcia pionka przeciwnika, gra zmusza Cię do tego, więc nie masz kontroli nad tym, co się dzieje
Myślę, że ta gra jest świetna, ponieważ pokazuje różne rodzaje gier w warcaby, ale nie rozumiem, dlaczego jest tak wiele różnych gier w warcaby, wszystkie wyglądają tak samo, mam na myśli warcaby to warcaby, więc dlaczego ta gra musiała pokazywać różne typy jeśli masz odpowiedź na moje pytanie, odpowiedz na mój komentarz
Gra bardzo fajna jak ktoś lubi warcady polecam trochę. jak zaisalujecie to sami do napiszecie więc instujcie są szachy z wszystkich kraju w za każdy wyszy poziom tym tródniej jak zainstalujecie do sie wszystkiego dowiecie muście zainstalować zainstaluj i już miłej zadawy zainstalowaliście ? Piszcie
jedną z moich ulubionych gier planszowych są warcaby i miałem doświadczenie i dobrze się bawiłem grając z przyjaciółmi, personelem rodziny i doradcami. (Przeważnie wszyscy) Ludzie nazywają mnie królem warcabów i obrony w sporcie. raz podwoiłem, potroiłem lub poczwórnie skoczyłem na kogoś, a także zrobiłem więcej niż poczwórnie mojego przeciwnika. Bawię się grając przeciwko moim przeciwnikom w szkole iw domu. Miałem osiem króli raz podczas gry z przeciwnikiem i wygrywając. to była szalona gra, w którą grałem. mam nadzieję, że podoba Ci się mój komentarz.
kiedy masz możliwość przejścia, komputer zmusza cię do grania na jego korzyść. To źle.
fajna gra
spoko
ADSB Flight Tracker Kelionės ir vietinis mbb
To dobra gra, ale zawsze jesteś zmuszony do remisu, ponieważ regulujesz czas w 3 przeciwko 2, bardzo, bardzo niesprawiedliwe, po prostu chcesz odinstalować i poszukać lepszej gry w warcaby
Шашки Настільні yftf
Ta gra tak dużo sprawdza. Czasy, kiedy mam zamiar wygrać lub po prostu zjeść pionka, nie mogę, mimo że bot wykonał ten sam ruch.
Dlaczego sztuczna inteligencja cofa się, kiedy chce?
nie powinniście być w stanie zmienić poziomu, jeśli chcecie cieszyć się grą, zrób nam wszystkim przysługę i pozwól nam wybrać poziom, na którym chcemy grać, nie żeby wszyscy chcieli nas użyć Twojego gracza/klienta
Jest to fajna gra, w której możesz zabić czas z kolegami, i jest łatwa do zrozumienia i grania ....... świetna grafika dobra gra
Fajna gryka
jest super, można trenować umysł.
Problem polega na tym, że Ai nieustannie porusza się tam iz powrotem i wymusza remis zamiast atakować. 5 gwiazdek po rozwiązaniu problemu
Nie zła gra,była by lepsze kursy na dwóch, teraz na początku podpowiedzią w celu nowszych informacji z błędów.Jak na mało edukacyjna.W przyszłości dam *****
Poziom może być
Nie podoba mi się obowiązkowa funkcja skoku. Odinstalowany.
Więc spodziewałbyś się, że ta gra będzie miała warcaby dla 2 graczy, prawda? Cóż, nie. Ale ma inne wersje warcabów, o których istnieniu nie wiedziałem.
Bardzo, bardzo źle nie przestrzega prawdziwych zasad gry i sprawia, że wybierasz pewne ruchy wbrew własnej woli. Odradzam pobieranie.
zrób dupy z taką aplikacją.
Świetna gra, świetne liście 😏 prosty interfejs. tym, co poprawiłoby grę, byłoby dodanie rozgrywki typu „przegraj, aby wygrać”.
Pozbądź się pomocnika, ponieważ zmusza cię to do przesunięcia tego jednego pionka do pokoju
Ta gra jest niczego oszukuje ile wlezie
ta gra na pokazuje jak bić pionki znam sie na warcabach
Ruchy nie działały dobrze; ciemne warcaby były trudne do zauważenia.
Okej jesteś zabawny teraz dobrze wykrywalne gry podobało mi się to, więc trzy gwiazdki są bardzo dobre dla szachownicy. Fakt tego dnia byłem bardzo znudzony Byłem w gabinecie lekarskim i bardzo mi to pomogło i sprawiło, że nie byłem spięłem się i odprężyłem się i poszło dobrze
Dupa dupa
Jest ok, ale ai ma tendencję do poruszania królem tam iz powrotem, gdy nie może wykonać korzystnego ruchu. Drobiazgowy.
Zawsze byłem dobry w warcabach, ale bardziej zaangażowanym wydaje się być warcaby międzynarodowe. Świetny. Ale jeśli brakuje mi skakania pionem, nie przypominaj mi, po prostu weź mój pion za nie skakanie. Oryginalne zasady Hoyle'a, zgadza się?
Mega fajna
Jest ok
szczerze, to naprawdę dobra gra i wszystko, ale moim zdaniem oszukuje, ponieważ będzie robił ten sam kawałek tylko tam i z powrotem, dopóki nie poświęcisz jednego ze swoich kawałków, ale jeśli będziesz skakał w tę i z powrotem, zrobi to samo, aż po raz kolejny masz poświęcić kawałek...
Świetna aplikacja, ale kiedy jesteś na poziomie zaawansowanym we wszystkich krajach.. Zawody będą powtarzać swoje ostatnie ruchy sto razy, aż się poddasz..heh..
Jest super. Poziomy stają się coraz trudniejsze, gdy idziesz dalej. Ci, którzy narzekają, że możesz przejść od trudnego do przewidzenia, oznacza to, że nie jesteś naprawdę dobrymi warcabami. Jestem kandydatem na mistrza ATM 😎
SUPER
Ciekawe
Nie mogę go zmienić na taki, w którym nie będę zmuszony uchwycić wszystkiego, co mogę, ale mówi, że mogę to zmienić w ustawieniach, przez co przegrywam.
To niesamowita gra o wyjątkowej jakości. Cieszyłem się tym całym sercem; łatwo podejść. Z łatwością pokonasz przeciwnika.
Nie ma zasad Królówka na pierwszeństwo
Checkers Board iqx
Ta gra jest bardzo głupia i w żeby nie można było grać😠😠😠
Przydał czas by się zegar w gry i ogólny punktac ja w poszczególnych kategoriach poziomu gry. Nie i pionki słabo widoczne.
Planowanie strategiczne i zarządzanie operacjami biznesowymi, zwłaszcza jeśli masz do czynienia z wyzwaniami związanymi z ryzykiem, musisz zdecydować się na poświęcenie jednego, aby uzyskać zysk z pozostałych.